Site coolinaria.ro

Amestecurile de proteine sunt gustari ideale intre mese


Amestecurile de proteine sunt gustari ideale intre mese Foarte recomandate pentru pierderea in greutate si sanatate in general sunt alimentele date la mixer preparate in casa din ingrediente sanatoase precum fructele cu tot cu coaja, proteine din soia si din grau, grasimi esentiale, iaurt nedegresat si altele. Asemenea gustari de casa pot fi rapid preparate si nu necesita investitii deosebite.

Consumate la micul dejun, aceste preparate vor grabi rata metabolismului, potolind simtitor apetitul alimentar si echilibrand multumitor nivelul zaharului din sange. Spre deosebire de altfel de mese bogate in carbohidrati, gustarile pe baza de proteine vegetale din grau sau soia ajuta nu doar la cresterea nivelului de zahar din sange, dar si la mentinerea acestuia la cote ridicate pentru perioade de timp de pana la 6 ore, adica vor suprima fara probleme senzatia de foame.

Un preparat de casa de tipul unui amestec pe baza de germeni de grau, proteine din soia si fructe organice cu tot cu coaja date toate la mixer va putea mentine la cote optime nivelul de insulina, potolind si senzatia de foame peste zi. Spre deosebire de alte concentrate similare care pot fi gasite si in comert, avantajul preparatelor de casa este ca nu contin arome identic naturale, conservanti sau alte substante negative si de aceea merita cu siguranta introduse atat la dietele de slabit cat si la cele de intretinere si de frumusete.

Autor:  Lucia Mihailescu