Site coolinaria.ro

Nestle Fitness Chocolate si Orange, o noua gustare delicioasa cu cereale integrale


Nestle Fitness Chocolate si Orange, o noua gustare delicioasa cu cereale integrale Nestlé Fitness Chocolate & Orange este o combinaţie savuroasă de fulgi de grâu integral, ciocolată şi portocală, care îţi asigură o gustare delicioasă şi hrănitoare, pe care o poţi avea la îndemână indiferent de locul şi momentul zilei.

Noul sortiment a fost special creat pentru cei care adoră gustul ciocolatei, dar care doresc să se bucure şi de gustul reconfortant de portocale.

Nestlé Fitness Chocolate & Orange combină perfect plăcerea gustului cu aportul de fibre, vitamine şi minerale şi astfel te poţi bucura de o gustare savuroasă şi hrănitoare.

Acum te poţi răsfăţa în fiecare zi şi oriunde te-ai afla cu unul dintre cele 5 sortimente Nestlé Fitness: simplu, căpşuni, ciocolată, ciocolată cu lapte, ciocolată şi portocală.

A fi Fitness este un mod de viaţă pentru femeile active şi moderne, care doresc să fie sănătoase, sigure de sine şi independente. Acesta este, totodată, un fel de a-ţi expune farmecul în mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit creativă.

Autor:  Iosub Alin