Site coolinaria.ro

Carti de bucate electronice


Carti de bucate electronice Intrucat cartile de bucate traditionale nu mai au succesul de altadata la public, in parte din cauza preturilor astronomice si in parte din cauza unei proaste distributii a lor pe piata, cartile electronice de bucate pot fi raspunsul pe care il cautam cu totii, existand o oferta foarte bogata in prezent de astfel de produse, unele gratuite si traduse inclusiv in limba romana, iar altele disponibile doar in anumite limbi de circulatie sau contra unor preturi modice.

Pentru a ne procura sau a achizitiona o carte electronica de bucate, care sa fie si incarcata cu retete dintre cele mai diverse si utile, nu mai e nevoie deci sa iesim din casa la cumparaturi ci e suficient sa rulam o cautare simpla pe motorul de cautare preferat (Google, Yahoo, MSN etc.) si sa selectam dintre rezultatele oferite pe acelea care ne pot satisface gusturile noastre culinare.

Astfel se pot face nu doar economii insemnate cu costurile de achizitie a cartii de bucate, dar putem avea norocul sa gasim chiar un produs de calitate superioara, care sa ne faca efectiv viata mai usoara in bucatarie. Gratie tehnologiei de ultima ora, cartile de bucate nu mai este nevoie sa fie citite pe un calculator traditional tip Desktop sau Laptop ci se poate apela si la deja cunoscutele dispozitive de tip CyBook, Apple iPod, E-book Reader si altele, portabile si special destinate lecturii unui text de interes.

Sigur ca, acolo unde investitiile in asemenea tehnologii de ultima ora nu se justifica, simpla copiere a retetei culinare direct din cartea de bucate electronica descarcata pe PC pe o foaie simpla de hartie nu e deloc o idee rea, multe carti electronice de bucate ieftine sau chiar gratuite fiind disponibile pentru descarcare in format MSWord sau PDF. Cele mai competitive astfel de carti de bucate contin insa si imagini sugestive si alte elemente grafice care pot aduce un plus pentru realizarea retetei culinare.

Internetul romanesc ofera o serie de carti electronice de bucate complete, semnate de mari maestri culinari precum regretatul Radu Anton Roman sau Sanda Marin, in conditii grafice de exceptie si complet gratuit, dar si retete electronice in format text sau pdf precum si o oferta rezonabila de produse comerciale de acest tip disponibile prin intermediul librariilor virtuale pe CD/DVD sau oferite direct pentru descarcare.

Doritorii isi pot procura ei insisi cartea electronica de bucate preferata folosind ca termeni-cheie in motorul favorit de cautare fie "carte electronica de bucate", fie "descarca carte de bucate" sau "librarie carte electronica de bucate". Printre rezultate veti putea gasi si ceea ce va intereseaza, dar va fi nevoie si de putina munca de cercetare si rabdare deoarece mediul online romanesc este inca usor haotic si nu promoveaza intotdeauna printre primele locuri cele mai relevante informatii sau situri web.

Autor:  Lucia Mihailescu