Site coolinaria.ro

Accesorii si ustensile de bucatarie pentru un gatit rapid


Accesorii si ustensile de bucatarie pentru un gatit rapid Pentru universul culinar, echipamentele moderne de gatit au produs o revolutie similara cu aceea adusa de computere in lumea informatiei, in prezent fiind foarte greu daca nu chiar imposibil sa iti imaginezi gatitul in absenta acestor accesorii si ustensile de bucatarie de maxima utilitate.

Un dispozitiv electric de gatit, de exemplu, nu grabeste doar timpii de preparare a mancarurilor, dar contribuie decisiv si la cresterea calitatii preparatelor puse pe masa. Sosurile, sucurile naturale, marinatele sau painea si preparatele la cuptor pot fi gatite mai sanatos si au un gust mai bun daca se apeleaza la echipamente de gatit de calitate.

Desigur ca exista si produse din aceasta categorie care sunt contrafacute si dau un randament scazut, dar gospodinele stiu de multa vreme sa faca diferenta intre calitate si piraterie si nu se dau niciodata indarat cand e vorba sa investeasca in echipamente de bucatarie produse de companii de top din acest domeniu foarte competitiv si dinamic.

Mai nou au aparut pe piata si produse de bucatarie de mare calitate, oferite de companii mai putin cunoscute in Romania, care insa isi selecteaza clientela dupa alte criterii decat cele obisnuite, dorindu-si foarte mult sa atinga exact segmentul de piata format din cunoscatori, care stiu sa aprecieze un produs special gandit pentru nevoile lor specifice, adica usor de utilizat, nu foarte scump ca pret, elegant, eficient si capabil de randament marit in bucatarie.

Magazinul online DECORIX va prezinta cu placere o oferta bogata de exact asemenea produse de calitate superioara, multe dintre ele personalizate sau putand fi personalizate la comanda, care sa va transforme bucataria intr-un spatiu familiar si placut, definit mai degraba de propriul dumneavoastra stil practic si estetic decat de acela monoton si, inevitabil, mai slab calitativ al productiei de serie.

Produsele Decorix mai toate sunt manufacturizate de catre firme de bun renume din Franta, din zone cu traditie bogata in acest domeniu, si vin sa va ofere o viziune complet noua asupra modului in care alegeti sa gatiti si sa va reutilati bucataria si spatiul de gatit in sine. Politica magazinului DECORIX se conduce dupa principiul "Multumiti sau banii inapoi!", foarte rare fiind totusi situatiile in care clientii sa ramana dezamagiti si sa returneze produsele achizitionate din reteaua de distributie Decorix.

Pentru a va face o idee mai clara asupra ofertei de produse de bucatarie DECORIX si pentru a va ajuta sa intelegeti de ce merita sa consultati chiar dumneavoastra catalogul DECORIX(disponibil gratuit la cerere, fie online, fie prin serviciile postale) vom incerca sa va trezim interesul, si apetitul in egala masura, cu o scurta prezentare de produse, toate facand parte din oferta curenta pentru bucatarie a magazinului virtual Decorix:

- Dispozitivul pentru taiat friptura de pasare in forma de foarfece cu lama zimtata din otel inoxidabil si dispozitiv de siguranta este foarte eficient si va va ajuta sa taiati friptura de pasare fara efort. Aceste foarfece sunt concepute special pentru a taia cu usurinta orice fel de carne de pasare, chiar si oasele! Alternativ, se poate opta si pentru Clestele pentru feliat friptura din metal cromat sau pentru setul 3 cutite anti-zgariere Mastercook, care sunt rezistente si sigure si taie fara a zgaria vasele dvs. si fara a va rani!

- Craticioarele din portelan pentru servirea antreurilor se pot folosi atat la cuptor cat si la microunde, iar alternativ se poate consulta si setul de Craticioare servire antreuri din polipropilena in care gustarile dumneavoastra, calde sau reci, vor avea un aspect deosebit.

- Celebrul castronas cu prenume la alegere poate fi livrat si sub forma unui set personalizat pentru intreaga familie, fiind de ajuns sa trimiteti prenumele tuturor membrilor familiei, iar acestea vor fi pictate cu delicatete pe castronase autentice din ceramica lucioasa. Fabricate in mod artizanal de bretoni pasionati, aceste castronase va sunt propuse in 4 decoruri regionale: Bretagne, Alsace, Provence si Tara Basca.

- Set de 5 cutii “pisicute” + 5 capace va vor fi foarte utile, in frigider, pentru a pastra preparatele, in cuptor (fara capace), pe aragaz pentru a gati feluri mici sau direct pe masa pentru o prezentare deosebita. Aceste cutii se adapteaza la orice fel de flacara in afara celei de inductie. Pot fi folosite direct pe flacara, in cuptor, in frigider sau congelator. In plus, decoratiile cu “pisicute” aduc un pic de vioiciune în bucataria dumneavoastra.

- Placutele de prezentare a preparatelor sunt destinate pentru prezentarea ingrijita a mancarurilor si pentru a va impresiona placut invitatii dumneavoastra! Sunt elegante si se pot spala in masina de spalat vase.

- Masina de feliat paine electrica va ajuta sa va feliati profesionist painea ori de cate ori aveti nevoie! Este prevazuta cu protectie pentru mana, ventuze pentru o buna stabilitate si prezinta o grosime a axei de feliere reglabila de la 1 la 15mm, fiind utila si pentru mezeluri, branzeturi etc.

- Tigaia pentru prajit + strecuratoare este realizata din otel emailat si nu are nevoie decat de putin ulei pentru a rumeni sau praji alimentele preferate. Particularizat pentru necesitatile dumneavoastra generale la gatit, acest produs de calitate superioara face parte dintr-o intreaga categorie de produse similare dintre care va mai amintim Tigaia rabatabila, Setul de 3 tigai pentru toate nevoile dumneavoastra sau Tigaia pentru castane.

Veti gasi cu siguranta, consultand oferta magazinului Decorix, chiar dumneavoastra acele produse de bucatarie care sa raspunda intru totul exigentelor si necesitatilor dumneavoastra specifice. Toate produsele din catalogul DECORIX se livreaza la comanda prin Fan Courier sau prin Posta Romana si se pot achita la alegere, prin ramburs sau prin virament bancar.

Autor:  Lucia Mihailescu