Site coolinaria.ro

Cu tine peste tot: Gustari sanatoase de la Nestle


Cu tine peste tot: Gustari sanatoase de la Nestle Gustările fac parte din ritmul nostru de viaţă tot mai alert, fiind o modalitate plăcută şi la îndemână de a veni în întâmpinarea nevoilor noastre nutritive. Alegerile pe care le facem se reflectă în tonusul nostru zilnic şi, de aceea, gândul ni se îndreaptă la natură ca sursa noastră de alimentaţie sănătoasă şi echilibru.

Pentru a face faţă tuturor încercărilor de peste zi, cerealele Nestlé Musli sunt acum alături de tine într-o altă formă atractivă şi convenabilă, batoanele Nestlé Musli 40 g, de care te poţi bucura pe parcursul întregii zile.

Ingredientele sale naturale şi gustul delicios transformă noile batoane Nestlé Musli într-o gustare perfectă, pe care o poţi lua cu tine oriunde.

Răsfaţă-te cu cele trei arome irezistibile, Musli cu căpşuni, Musli cu vişine şi Musli cu ciocolată şi nu uita să le strecori şi în

rucsacul prietenului tău. Cu siguranţă va fi plăcut surprins de modul practic de a avea o alimentaţie echilibrată fără a renunţa la un gust delicios. Noile batoane au fost special create pentru ca amândoi să vă bucuraţi în orice moment de o gustare îmbietoare.

În plus, aportul de fibre, vitamine şi minerale din batoanele Nestlé Musli vă ajută să vă simţi bine şi să treceţi mai uşor peste provocările unei noi zile de lucru, pentru că uneori secretul stă într-o gustare hrănitoare luată la momentul potrivit.

Autor:  Iosub Alin