Site coolinaria.ro

Restaurant Hotel Delta


494

Situat pe faleza Delta Dunarii, in cadrul hotelului Delta, restaurantul ofera o experienta gastronomica romaneasca cu aroma dobrogeana, dar si preparate din bucataria international, intr-un confort si o ambianta intima. “Delta” ofera deasemenea oaspetilor sai si o lista impresionanta de vinuri romanesti.

Specific: pescaresc , international

Date contact:
Adresa:    Str. Isaccei nr. 2, 820169 Tulcea - Romania
Oras:     Tulcea
Telefon:    +40 240 514 720, +40 240 514 721, +40 240 516 262
Web:    http://www.hoteldelta.eu/

Review coolinaria.ro
Tulcea este un oras fascinant, cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, de la excursii in Delta Dunarii pana la o vizita la acvariul din Centrul Ecoturistic Delta Dunarii sau la unul din celelalte muzee din oras. Iar dupa o plimbare pe faleza, ce este mai potrivit decat un moment de respiro la restaurantul de pe terasa de la etajul 1 al hotelului Delta, cu vedere directa si neobstructionata asupra Dunarii. Meniul este bogat, fiind compus din bucate traditionale romanesti, asa cum se prepara ele in Dobrogea, intercalate din cand in cand cu preparate din bucataria internationala. De baza este pestele, pe care il gasiti in diferite moduri preparat, fie el pescuit din Dunare sau de mare.
Noi va recomandam nisestrul in sos barbecue cu portocale, iar la desert musai sa incercati Desertul casei, o compozitie delicioasa din terina de migdale si spuma de ciocolata, inconjurata de sos de caramel si inghetata de fructe.