Site coolinaria.ro

Cup&cino


501

Nascut in Germania in 1995 si prezent in 15 tari din toata lumea precum Chile, Portugalia, Austria, Grecia, Indonezia, Cup&cino este primul dintre brandurile din industria ospitalitatii pe care Grupul RTC il lanseaza in Romania.

Sub numele Cup&cino, in lume sunt dezvoltate 2 concepte diferite. Coffee House (cafenea) - unde punctele de rezistenta sunt calitatea cafelei, selectata cu grija de mai bine de 10 ani, de pe acelasi plantatii; sandvisurile proaspete, pregatite la comanda, respectand retetele internationale ale brandului, respectiv transformarea cafenelei in „cocktail bar” dupa orele 20.00.

Cup&Cino are un meniu variat, cocktail bar, o cafea foarte buna si un concept foarte flexibil.

Prima cafenea Cup&Cino din tara a fost deschisa in septembrie in magazinul Diverta de pe bulevardul Magheru din Capitala.

Specific: cafenea

Date contact:
Adresa:    Centrul Comercial Fashion Outlet, West Park din Militari, intrarea pe A1 - Autostrada Bucuresti-Pitesti
Oras:     Bucuresti


Review coolinaria.ro
Cup&cino din cadrul Fashion House Outlet Centre asteapta impatimitii de cumparaturi la reduceri cu o cafea delicioasa si un meniu de gustari si prajituri variat si potrivit pentru o pauza de shopping. Preferatele noastre sunt prajitura cu cafea, servita impreuna cu un Latte cu ciocolata la alegere dintre 4 sortimente si o bruscheta gigantica, intr-un una dintre cele 4 variante existente.