Site coolinaria.ro

Hard Rock Cafe


514

Pe 21 ianuarie s-a deschis prima cafenea Hard Rock Cafe in Bucuresti. Cu o locatie selecta, in parcul Herastrau, pe marginea lacului, si dimensiuni generoase (putind acomoda 450 de clienti in interior, si 200 pe terasa) noul local promite sa fie un succes, lucrul confirmat si de numarul mare de clienti care deja au vizitat chiar de mai multe ori cafeneaua de la deschidere si pana acum. Citeste mai multe despre deschiderea primei cafenele Hard Rock Cafe in Romania aici, pe egirl.ro.

Orar de functionare:

Restaurant:
Duminica - Miercuri 12:00PM - 11:00PM
Joi - Sambata 12:00PM - 12:o0AM
Bar:
Duminica - Marti 12:00PM - 12:00AM
Miercuri - Sambata 12:00PM - 01:o0AM
Merchandise:
Luni - Duminica 12:00PM - 11:00PMDate contact:
Adresa:    Strada Kiseleff nr32, sector 1 Bucuresti
Oras:     Bucuresti
Telefon:    +40 21 206 6261
Web:    http://www.hardrock.ro

Review coolinaria.ro
Diseara mergem pe terasa la Hard Rock Cafe in Herastrau si mancam un Apple Cobbler cu felii de mere, caramel si inghetata... Sau inele de ceapa pane... Sau unul dintre burgerii deliciosi din meniu... Sau salata de pui... Sau... O data cu venirea verii, Hard Rock Cafe s-a extins cu o terasa inconjurata de pomi, printre frunzele carora intrezaresti lacul Herastrau, locul ideal pentru o dupa amiaza lejera de weekend sau o cina tarzie dupa servici. Alaturi de preparatele clasice Hard Rock Cafe, intre care la loc de cinste se regasesc burgerii, poti servi un cocktail alcoolic sau nu. La plecare, poti trece pe la magazinul restaurantului, sa iti iei un tricou in serie limitata creat de Jon Bon Jovi.

Iar ca un bonus, una din celebrele jachete purtate de Michael Jackson in anii 80 este expusa in Hard Rock Cafe la loc de cinste.