Site coolinaria.ro

Rulada cu branza


Rulada cu branza este un aperitiv atat de delicios, incat va deveni rulada ta preferata, dupa ce o vei prepara.

Rulada cu branza

Ingrediente:
  • 200g cas de oaie indulcit
  • 1 pachet de margarina sau unt
  • 1 legatura marar
  • 4 oua
  • 400ml lapte
  • 200g faina
  • 3 lingurite boia dulce
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Topim intr-o cratita pe foc 150g margarina, apoi o amestecam impreuna cu faina. Adaugam treptat laptele rece si incorporam albusurile in spuma. Vom obtine o compozitie de constistenta unei smantani care curge.

Tapetam o tava de 32 pe 35 cm cu o hartie de copt si turnam compozitia, la care adaugam si 3 linguri de boia dulce. Coacem rulada la foc mic, pana se rumeneste usor pe margini si incepe sa faca valuri.

Radem casul de oi pe razatoarea mica si il amestecam impreuna cu mararul tocat marunt si cu 100g margarina topita.

Scoatem rulada din cuptor si o rasturnam cu fata in jos pe o alta hartie de copt. Asezam deasupra compozita de branza, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Rulam rulada cat mai strans si o dam la rece pentru cel putin 2-3 ore. Dupa ce s-a racit putem taia rulada.


Pofta buna!