Site coolinaria.ro

Fettuccini cu creveti si scoici



Fettuccini cu creveti si scoici

Ingrediente:
  • 250 grame paste fettuccini fara ou
  • 8 scoici
  • 8 creveti proaspeti si bine spalati si curatati
  • cateva frunze de salata de arugula (voinicica)
  • ulei de masline la prima presa
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
- Se curata scoicile, se spala, se procedeaza la fel si cu crevetii si apoi se toaca fin;

- Se prajesc intr-o tigaie neaderenta cu putin ulei scoicile si crevetii, alaturi de usturoiul tocat si frunzele de arugula tocate;

- Se adauga sare si piper dupa gust si se da deoparte;

- Se prepara fettuccini in mod obisnuit si se amesteca apoi cu sosul din tigaie.

Se serveste cald, folosind pentru ornare frunze de salata arugula si carapacele ramase de la scoici.


Pofta buna!