Site coolinaria.ro

Mana insangerata



Mana insangerata

Ingrediente:
  • 920 g carne tocata amestec
  • 3 cepe
  • 3 oua
  • 2 felii de branza
  • patrunjel proaspat
  • 5 felii de paine
  • usturoi
  • sare
  • boia
  • pipe
  • 1 bucata
  • praz
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, se pune peste carnea tocata, se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine, ouale, patrunjelul tocat marunt, condimentele si usturoiul pisat. Se framanta toate si se formeaza o mana, si se pune intr-o tava pe hartie de copt. La incheietura se pune bucata de praz. Peste mana se pun feliile de branza. Cand s-a copt mana, se pune intr-o farfurie pe piure de cartofi, iar unde este prazul se pune ketckup.

Vezi mai multe retete de Halloween inscrise in concursul Decorix.ro aici: Concurs Decorix


Pofta buna!