Site coolinaria.ro

Ciuperci pane umplute


Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane umplute sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros!

Ciuperci pane umplute

Ingrediente:
  • 400g ciuperci de camp proaspete sau oite
  • veneciori mici
  • 3 oua
  • 200g branza de vaci
  • 50g cascaval
  • 1 legatura marar
  • 100g faina
  • 100g pesmet
  • 150ml ulei
  • sare si piper
Mod de preparare:
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa.

Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, cascavalul dat pe razatoarea mare, sare si piper.

Umplem ciupercile cu amestecul de branza. Unim cate doua ciuperci, indepartam surplusul de branza si le prindem cu o scobitoare.

Trecem perechile de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet.

Prajim ciupercile umplute intr-o tigaie mare, in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si le scoatem pe servetele absorbante.


Pofta buna!