Ciuperci pane umplute
Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane umplute sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros!
Ingrediente:
- 400g ciuperci de camp proaspete sau oite
- veneciori mici
- 3 oua
- 200g branza de vaci
- 50g cascaval
- 1 legatura marar
- 100g faina
- 100g pesmet
- 150ml ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa.
Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, cascavalul dat pe razatoarea mare, sare si piper.
Umplem ciupercile cu amestecul de branza. Unim cate doua ciuperci, indepartam surplusul de branza si le prindem cu o scobitoare.
Trecem perechile de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet.
Prajim ciupercile umplute intr-o tigaie mare, in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si le scoatem pe servetele absorbante.
Pofta buna!