Site coolinaria.ro

Drob cu ou



Drob cu ou

Ingrediente:
  • 500g maruntaie miel si porc (ficat, splina, plaman)
  • patrunjel
  • ceapa
  • ceapa verde
  • piper, sare
  • 4-5 oua
  • 3 oua fierte
  • prapur sau foaie de placinta
Mod de preparare:
Maruntaiele se fierb bine. Apoi se taie in bucati marunte, sau pentru un aspect mai fin se dau prin masina de tocat. Se taie patrunjelul in bucati mici. Se caleste putina ceapa, peste care se toarna maruntaiele, ceapa verde in bucati mici, patrunjelul, piper, 4-5 oua batute in prealabil. Se pune prapurul in apa calduta pentru a se intinde. Se unge o tava de chec fierbinte, si se presara cu pesmet alb. In ea se intinde prapurul si se pune compozitia. Din loc se aseaza la mijloc cate un ou fiert. Marginile prapurului se reunesc deasupra. Se lasa la cuptor 30 de minute.


Pofta buna!