- Se incalzeste cuptorul la 176 de grade
- Se pregatesc 3 tavi rotunde cu diametrul de 20cm care se ung usor cu unt si se pudreaza cu faina
- Se amesteca pe uscat faina si praful de copt intr-un bol larg de gatit
- Se amesteca separat la mixer untul si zaharul pana ce se obtine o crema pufoasa si usoara, apoi se adauga tot aici coaja rasa de portocale si praful de vanilie si se da repede la mixer inca vreo cateva secunde
- La viteza mijlocie, se da la mixer cate un ou pe rand, incorporand fiecare ou astfel in compozitie
- La viteza mica, se adauga o parte faina si o parte suc de portocale in 3 serii succesive, preparand un aluat fin si moale, dar nu foarte indelung dat la mixer
- Cu o lingura se imparte aluatul in cele 3 tavi rotunde pregatite anterior si se da la cuptorul preincalzit pentru 25 de minute
- Se scot apoi cele 3 piese si se lasa la racit
- Se amesteca marmelada cu putina apa si se da la mixer pana ce devine suficient de lichida pentru a putea fi turnata
- Se toarna jumatate din marmelada de portocale peste o foaie de prajitura, se intinde bine si se aseaza deasupra a doua foaie peste care se toarna si restul de marmelada
- Se aseaza acum si ultima foaie, se stropeste fin cu zahar pudra si se poate servi.
Pofta buna!