Crema de cafea
Daca iti place cafeaua in mod deosebit, atunci vei indragi si aceasta crema de cafea.
Ingrediente:
- 4 oua
- 120g zahar
- 2 linguri cafea (ce rezulta dintr-o cafea fiarta tare)
- 1 lingura rom
- 3 foi gelatina
- 2 linguri apa
- 250g frisca
Mod de preparare:
Frecam galbenusurile cu zaharul, pana se fac spuma. Adaugam 2 linguri de cafea, o lingura rom si gelatina inmuiata cu 2 linguri de apa fierbinte. Punem totul pe foc mic si amestecam pana se incalzeste.
Batem cele 4 albusuri spuma, le amestecam in crema de mai sus, la care adaugam 250g frisca batuta.
Turnam compozitia intr-o forma udata cu apa rece si le punem la rece cel putin 3 ore. Dupa ce le rasturnam, decoram cu frisca batuta.
Pofta buna!