- Se prajesc carnatii cu ceapa si usturoiul intr-o tigaie larga, la foc mediu (carnatii trebuie sa fie scosi din pielita lor si sa elimine cat mai mult din grasimea continuta). Se faramiteaza carnatii cu o furculita, se scurge tot surplusul de grasime din tigaie, se adauga orezul si se rumeneste cam 1 minut;
- Se da focul inspre mic si se pun una dupa alta cate putin din cele 4 cani de concentrat de supa de pasare, amestecand usor si constant orezul ca pentru risotto. Dureaza cel putin 15-20 minute pana ce orezul sa absoarba complet toata supa de pasare;
- Odata ce compozitia devine mai densa si cremoasa se adauga si patrunjelul verde si branza parmezan, se mai amesteca usor inca 5-6 minute, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se poate servi.
- Optional, se poate presara mai multa branza parmezan pe deasupra.
Pofta buna!