Site coolinaria.ro

Salata ruseasca Shuba



Salata ruseasca Shuba

Ingrediente:
  • scrumbie (marinata-file 3 bucati)
  • 5-6 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • o sfecla rosie
  • o ceapa
  • maioneza
  • 1 ou
  • sare si piper
Mod de preparare:
Fierbem cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi le curatam de coaja.

Taiem in cuburi marunte ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia. Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: morcovii, cartofii si sfecla, dupa care punem maioneza si, daca vasul este destul de mare, putem sa mai repetam o data straturile. Dupa cartof se mai pune un strat de maioneza (cartoful e o leguma uscata si maioneza inmoaie).

Peste stratul superior de maioneza radem un galbenus de ou.

Trebuie sa stea cel putin cateva ore, ca sa se patrunda bine toate ingredientele si salata o fie si mai gustoasa.


Pofta buna!