Salata de arugula cu coacaze si parmezan
Arugula (voinicica) este o salata recunoscuta pentru proprietatile sale afrodisiace, iar celelalte ingrediente din aceasta reteta vin sa potenteze gustul si aromele delicioase ale acestui preparat.
Ingrediente:
- 4 cani frunze de arugula tinere
- 1 cana rosii-cirese, injumatatite
- 2 linguri ulei de masline extra
- 1 lingura otet din vin rosu
- 1/4 cana parmezan ras
- 1/4 cana coacaze rosii
- 1/4 cana alune prajite
- 1 fruct de avocado, decojit, fara sambure
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
- Se combina toate ingredientele intr-un bol pentru salata mai larg, mai putin avocado. Se amesteca bine si se lasa deoparte pentru 15-20 de minute pentru ca sosul de vinegreta sa patrunda toate ingredientele;
- Se serveste apoi pe platouri, ornandu-se pe deasupra cu cate o felie generoasa de avocado.
Pofta buna!