Site coolinaria.ro

Salata de sfecla rosie cu branza de capra



Salata de sfecla rosie cu branza de capra

Ingrediente:
  • 4 sfecle rosii mai maricele
  • ulei de masline
  • 1/2 cana branza de capra
  • sare si piper dupa gust
  • otet balsamic
  • o legatura de patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
- Incingem cuptorul la 200 de grade;

- Spalam fiecare sfecla bine, o uscam si apoi o plasam pe folie de aluminiu, o stropim cu ulei de masline, sare si piper dupa care o invelim bine in folie si o punem in tava. Dam tava la cuptor pentru 1 ora, pana ce sfecla este patrunsa bine;

- Dupa ce s-a racit, luam fiecare sfecla si o curatam, apoi o taiem in cubulete egale;

- Pregatim un bol pentru salata, plasam aici sfecla si stropim cu ulei de masline si otet balsamic;

- Presaram branza de capra pe deasupra si ornam cu patrunjel verde si piper macinat apoi amestecam totul si putem servi.


Pofta buna!