Site coolinaria.ro

Tomate cherry cu branza de capra



Tomate cherry cu branza de capra

Ingrediente:
  • 1 caserola de tomate cherry rosii si galbene (cca 250 gr per caserola)
  • 70 gr branza proaspata de capra
  • 25 gr fistic decojit
  • 1 tija cu frunze de menta
  • 5 frunze verzi de arpagic
Mod de preparare:
Decupati partea superioara a fiecarei tomate cherry in asa fel incat sa para a fi o palarie. Cu ajutorul unei lingurite mici goliti-le continutul. Sarati-le si piperati-le in interior. Taiati fisticul, frunzulitele de menta si frunzele de la arpagic.

Amestecati intr-un bol branza scursa, fisticul si ierburile. Puneti-le sare si piper.

Umpleti tomatele cu acest amestec de branza. Repuneti capacele la fiecare tomata cherry. Puneti-le la rece. Se scot de la rece doar in momentul in care se servesc.

RECOMANDARI
Puteti inlocui capacele tomatelor cum mici palarii din ciuperci sau prin rondele de castraveti.

Legumele consumate in stare cruda sunt o sursa buna de vitamina C (indicata importiva starilor de oboseala) si de fibrele indispensabile ce regleaza satietatea.

reteta oferita de magazinul Decorix.ro


Pofta buna!