Site coolinaria.ro

Tarta cu ciuperci si mozzarella


Aceasta reteta este foarte rapida, foarte la indemana si foarte putin pretentioasa. Incercati sa o preparati si nu veti fi dezamagiti. Are o cantitate redusa de calorii si de aceea este bine venita chiar si intr-o seara de toamna tarzie.

Tarta cu ciuperci si mozzarella

Ingrediente:
  • 6 felii de paine crocanta sau felii de paine cu secara (eventual paine Wass pe care o gasiti in supermarket)
  • 12 bile mici de mozzarella
  • 200 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei de masline
  • Cimbru, sare si piper macinat
Mod de preparare:
Ciupercile taiate lamele fine se inabusa timp de 10 min pana ce se evapora apa din compozitia lor.
Mozzarella se taie in rondele fine.
Pe feliile de paine se repartizeaza uniform rondelele de mozzarella.
Intr-un castron se amesteca ciupercile care s-au racorit, ceapa taiata marunt si uleiul de masline.

Se aseaza apoi amestecul acesta scurs putin pe o farfurie, peste rondelele de mozzarella.

Se presara cimbru, piper dupa gust si sare.
Se pot servi imediat sau daca le doriti calde, le puteti introduce in cuptor pentru cca-2-3 min, atat cat sa inceapa sa se inmoaie mozzarella.

Se pot servi insotite de salate de sezon.


Pofta buna!