Site coolinaria.ro

Rulada din omleta cu sparanghel


Sparanghelul conservat este gata fiert si se poate folosi foarte usor la diverse salate. Prezentarea propusa de noi este pentru un picnic, dar pana va permite asta vremea de-afara, va puteti delecta cu aceasta reteta usoara chiar in sufrageria voastra.

Rulada din omleta cu sparanghel

Ingrediente:
  • 3 oua
  • 50 gr (2 linguri) smantana lichida pentru gatit
  • 50 gr parmezan ras
  • sare si piper dupa gust
  • unt
  • cateva felii de branza topita
  • 1 borcan de sparanghel conservat
Mod de preparare:
Ouale se bat cu o furculita, se adauga sare si piper dupa gust, smantana lichida si parmezanul ras.
Intr-o tigaie se topeste putin unt. Se ia intr-un polonic compozitie si se toarna in tigaie asa cum procedati la clatite. Se prajeste putin pe amandoua partile. Se repeta operatiunea pana se termina toata compozitia.

Pe fiecare omleta se pune 1 felie de branza topita si 1-2 tije de sparanghel alb (conservat, la borcan). Legati cu snurul din silicon fiecare omleta cu acest continut delicios.
Se poate da la cuptorul cu microunde numai pentru a se topi putin branza si a incalzi rulada.


Pofta buna!