Site coolinaria.ro

Cod la cuptor, cu lamaie si frunze de dafin


"Minunate la prepararea pestelui sunt lamaia si dafinul, care vor imbogati cu aromele lor gustul pestelui. Ca insotitor gustos al acestei mancari aromate, puteti coace impreuna cu pestele 4 crengute de rosii mici crescute pe vrej, care vor crea un contrast cromatic." (Ainsley Harriott)

Cod la cuptor, cu lamaie si frunze de dafin

Ingrediente:
  • Pentru 4 portii:
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 x 150 g file de cod
  • 2 lamai, taiate in felii subtiri
  • 10 frunze proaspete de dafin
  • sare si piper negru, proaspat macinat
Mod de preparare:
Aceasta reteta este prezentata in cartea Mancaruri rapide cu grasimi putine (Ed. Trei, 2008), la pag. 57.
Merita retinut ca o portie are numai 155 de calorii!

Foto: cartea de bucate mentionata


Pofta buna!