Site coolinaria.ro

Briose cu branza si struguri


Briose pufoase cu crema de branza si boabe de strugure alb.
Strugurii pot fi inlocuiti cu succes de cirese, atunci cand sunt in sezon.

Briose cu branza si struguri

Ingrediente:
  • 125 gr unt moale
  • 110 gr zahar extrafin
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 60 ml zeama de lamaie
  • 315 gr faina
  • 2 1/2 lingurite praf de copt
  • 125 gr crema de branza
  • struguri albi
Mod de preparare:
Folosind mixerul, bateti untul cu zaharul, pana cand amestecul este bine omogenizat si pufos.
Incorporati ouale, laptele si zeama de lamaie, continuand sa mixati.

Cerneti faina si praful de copt peste amestecul lichid si incorporati-le cu o spatula.
Adaugati si crema de branza la fel.

Puneti aluatul in forme de silicon pentru briose si adaugati cate o boaba de strugure in fiecare.
Coaceti la foc mic spre mediu pana se auresc si trec testul cu scobitoarea.

Puteti pudra cu zahar briosele inainte de a le servi.

Foto: Flickr


Pofta buna!