Site coolinaria.ro

Mini-tarte corabioare aperitiv


Fara prea multa bataie de cap, preparati niste aperitive delicioase si, mai ales, foarte aspectuoase, de mare efect pe o masa festiva.

Mini-tarte corabioare aperitiv

Ingrediente:
  • 24 cruste de minitarte sarate (din hipermarket)
  • 4 oua fierte, tari
  • 50 g unt moale, la temperatura camerei
  • 100 g pate de ficat, la temperatura camerei
  • 2-3 linguri de maioneza
  • 1-2 lingurite mustar
  • sare, piper, eventual si un praf de chilli
  • cateva masline (verzi umplute si negre pentru decor)
Mod de preparare:
Se curata ouale care au fost bine fierte si se paseaza intr-un bol cu furculita sau se dau prin razatoarea mica.
Se adauga: mustarul, untul moale, sarea, piperul si se freaca bine.

Se adauga apoi maioneza si pate de ficat (la temperatura camerei).
Dupa gust, pasta rezultata se mai poate condimenta si eventual se pot adauga si alte ingrediente.

Cu ajutorul a doua lingurite distribuim pasta in cele 24 coji de minitarte apoi le decoram (de exemplu cu rondele de masline, rondele de castraveciori in otet, etc.)


Pofta buna!