Mini tarte cu ciocolata si alune de padure
Decorate cu mici bucati de fructe confiate sau fructe din dulceata, aceste prajituri vor face senzatie pe Masa de Craciun!
Ingrediente:
- 1 ou
- 50 gr unt moale
- 50 gr zahar
- 10 gr alune de padure
- 15 gr pudra de cacao
- 40 gr faina
- 1 lingura de lapte
- 1/4 plic praf de copt
Mod de preparare:
Intr-un bol se amesteca foarte bine untul cu zaharul.
Se adauga oul, cacaoa, alunele de padure fin macinate, laptele si la final faina cernuta in care a fost amestecat praful de copt.
Compozitia se amesteca pana ce se omogenizeaza dupa care se toarna in formele de silicon.
Cuptorul se preincalzeste la 170° Celsius.
Se coace la aceasta temperatura cca 20 min.
Se decoreaza cu mici bucati din fructe confiate sau fructe din dulceata.
Pofta buna!