O portie (2 felii de tofu) are 400 de calorii, este bogata in fibre si nu contine deloc colesterol.
Taiati pachetul de tofu in opt felii de 1-1,5 cm si asezati-le pe prosoape de hartie.
Asteptati 10 minute sa se scurga bine zeama din tofu.
Presarati pe fiecare felie boabe de mustar, pe ambele parti.
Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie adanca antiaderenta, la foc mediu spre tare.
Adaugati ceapa taiata felii si ghimbirul ras. Sotati 1 minut.
Adaugati frunzele de nap, cartoful dulce (taiat in doua pe lungime si apoi feliat subtire pe latime) si zeama de lime proaspat stoarsa.
Acoperiti si scadeti focul la minim.
Gatiti pana cand se inmoaie cartoful si frunzele de nap capa ta aspect ofilit - aprox. 12 minute.
Intre timp, incingeti celelalte 2 linguri de ulei intr-o alta tigaie adanca antiaderenta, la foc mediu.
Adaugati feliile de tofu, acoperiti si gatiti pana devin crocante, aprox. 2 minute pe fiecare parte (s-ar putea sa mai cada din semintele de mustar de pe felii).
Asezati amestecul de frunze de nap si cartof dulce pe o farfurie.
Puneti deasupra feliile de tofu si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!