Site coolinaria.ro

Pudding de cappuccino



Pudding de cappuccino

Ingrediente:
  • Pentru 4 portii:
  • 40 gr faina
  • 40 gr zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 350 ml frisca lichida
  • 90 gr fulgi de ciocolata
  • 60 ml cafea tare
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Amestecati faina, sarea, zaharul si fulgii de ciocolata intr-o oala medie pentru sos.
La foc mic, adaugati frisca lichida si bateti cu telul pana nu mai raman cocoloase.
Adaugati si cafeaua si procedati la fel.

Mariti flacara la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana incepe sa fiarba budinca.
Amestecati in continuu pana cand ramane crema pe dosul lingurii.

Luati de pe foc si adaugati margarina si esenta de vanilie.
Lasati sa se raceasca cel putin 20 de minute inainte de a servi.
Decorati dupa bunul plac.

Foto: Flickr


Pofta buna!