Intr-un castron amestecati ingredientele uscate (primele 5 din lista, mai putin cele 2 linguri separate de zahar). Lasati deoparte.
Topiti untul si lasati-l sa se raceasca.
Intre timp, amestecati fulgii de cocos cu cele 2 linguri de zahar brun ramase.
Adaugati jumatate din unt si amestecati pana capata aspect de "crumble" (firimituri mari).
Puneti deoparte 4 linguri din compozitie, pentru topping.
Intr-un alt castron, amestecati restul de unt cu laptele de cocos, ouale putin batute si bananele zdrobite.
Amestecati ingredientele uscate cu mixul de cocos (mai putin ce ati pus deoparte pentru topping) si adaugati apoi si ingredientele ude, amestecand cu o spatula pana devine omogen.
Puneti aluatul in forme de briose (unse in prealabil, daca nu sunt din silicon) si presarati putin topping de cocos.
Coaceti briosele in cuptorul preincalzit, la foc mediu spre mic, pana trec testul cu scobitoarea.
Foto: Flickr
Pofta buna!