Aceasta reteta italiana este gata in mai putin de jumatate de ora si se potriveste de minune cu o garnitura de broccoli sau paste.
Taiati felii pieptul de pui si bateti-le cu ciocanul pentru snitele.
Peste faina puneti sarea, piperul si paprika si amestecati cu parmezanul.
Umeziti putin bucatile de pui cu putina apa, apoi treceti-le prin amestecul de faina pana sunt acoperite foarte bine.
Intr-o tigaie incingeti uleiul impreuna cu o lingura de unt, puneti un praf de piper si prajiti bine puiul cam 3 minute pe fiecare parte.
Dupa prajire, acoperiti bine puiul pentru a-l mentine cald.
In tigaia in care ati prajit puiul, turnati vinul sau supa de pui, apoi zeama de lamaie si caperele. Mariti focul si scadeti sosul cam jumatate.
Cand a scazut sosul, adaugati untul, tineti pe foc pana se topeste, apoi turnati dressing-ul peste pui si decorati cu patrunjel tocat si coaja de lamaie.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!