Site coolinaria.ro

Mancarea Pandurilor


Reteta "Mancarea Pandurilor" face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti", derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si a fost oferita si preparata de Casa Oprescu, gazda proiectului in perioada mai-iunie.

Mancarea Pandurilor

Ingrediente:
  • 80 g carnati oltenesti
  • 80 g carnati de porc
  • 70 g toba
  • 100 g muschi tiganesc
  • 150 g pulpa de porc
  • 200 g ceapa
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri bulion
  • 100 ml supa de oase
  • 100 ml vin
  • 10 g patrunjel
  • sare, piper, dupa gust
Mod de preparare:
Pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se calesc in ulei. La inceput pulpa si apoi restul ingredientelor.

In uleiul ramas se prajeste ceapa, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase.

Se adauga astfel, in sosul obtinut carnea si vinul si se condimenteaza dupa gust.

Cand e aproape gata, se presara deasupra patrunjelul tocat marunt.


Pofta buna!