Cotlet de porc cu ananas
Un preparat rapid la gratar, usor dulce si condimentat, ideal de servit cu o garnitura de legume si/sau orez simplu.
Ingrediente:
- 1 ananas mic, proaspat sau puteti trisa folosind ananas la conserva
- 4 cotlete de porc
- 4 linguri zahar
- 1 lingurita amestec de condimente
- 1 lingurita ghimbir
- 1 lingurita fulgi de ardei iute
- sare de mare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti gratarul.
Decojiti si goliti ananasul. Taiati in jur de 8 felii.
Intr-un castron, amestecati condimentele, zaharul, sarea si piperul.
Tapetati o tava cu folie de aluminiu.
Asezati feliile de ananas si cotletele deasupra, presarati jumatate din amestecul de condimente.
Tineti pe gratar 9 min.
Repetati procedeul pentru cealalta parte.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!