Site coolinaria.ro

Omleta cu piersici si miere


Servita ca desert sau mic dejun tarziu, aceasta omleta dulce este adaptata sezonului.

Omleta cu piersici si miere

Ingrediente:
  • 2 oua
  • 110 g piersici feliate
  • 5 ml miere lichida (1 lingurita)
  • 0,5 ml vanilie
  • ulei
  • 1 lingura fulgi de migdale, prajiti (cca. 7 gr)
  • zahar pudra
Mod de preparare:
Combinati piersicile, mierea si vanilia si lasati sa stea.
Bateti ouale, separat.
Incalziti uleiul intr-o tigaie cu diametrul de 20 cm.
Turnati ouale si prajiti impingand marginile inspre centru.



Cand aproape ca este facuta si in partea de deasupra, puneti piersicile pe jumatate de omleta, deasupra lor presarati migdalele si acoperiti cu cealalta jumatate de omleta.
Lasati omleta sa alunece din tigaie in farfurie si presarati zahar pudra.

Foto: Flickr


Pofta buna!