Servite cu un mot de frisca, aceste inimioare de cheesecake in miniatura sunt absolut delicioase!
Intr-o craticioara suficient de incapatoare amestecati biscuitii zdrobiti cu untul topit si dispuneti amestecul obtinut pe fundul formelor pentru briose.
Cu dosul unei lingurite indesati bine biscuitii, pentru a compacta bine blatul. Puneti la frigider.
Pentru umplutura / crema:
Cu mixerul electric amestecati branza cu zaharul, adaugati ouale cate unul o data si apoi si galbenusul.
Adaugati continutul pastaii de vanilie cu picaturile de lamaie.
Varsati compozitia in formele pentru briose, cu ajutorul unei mici spatule.
Coaceti aceste mini cheesecakes la cuptorul preincalzit la 160°C timp de 15 minute.
Dupa ce se coc, lasati-le sa se raceasca complet, apoi lasati-le la frigider peste noapte inainte de a le scoate din forme.
Decorati cu sirop de capsuni si capsuni intregi sau cu ciocolata si ciocolata alba rasa.
Foto: Silikomart
Pofta buna!