Un dulce delicios cu ciocolata alba cu care sa va surprindeti invitatii indiferent de ocazie!
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul.
Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporandu-le bine.
Adaugati faina cernuta si praful de copt.
Incorporati la sfarsit albusul batut spuma tare.
Varsati compozitia in forma de silicon pentru prajituri "fantezie".
Coaceti la 180° timp de aproximativ 40 minute, controlati nivelul de coacere cu o scobitoare.
Pentru crema:
Puneti la inmuiat in apa rece foile de gelatina, intre timp bateti frisca (dar nu prea mult, deoarece va fi greu de adaugat la crema).
Topiti ciocolata alba.
Incalziti laptele si puneti gelatina sa se dizolve complet in el.
Adaugati ciocolata topita si uleiul, incorporandu-le cu grija.
Adaugati frisca batuta doar la sfarsit, cu miscarea clasica de sus in jos.
Lasati sa stea la frigider cel putin 6 acoperita de o folie de plastic.
Foto: Silikomart
Pofta buna!