Site coolinaria.ro

Cuscus cu broccoli


O combinatie inedita de legume pentru o garnitura simpla si gustoasa, de preferat servita rece sau la temperatura camerei.

Cuscus cu broccoli

Ingrediente:
  • 120 g cuscus
  • 1/2 cubulet concentrat de legume
  • ulei de masline
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri sherry
  • 2 linguri stafide
  • 5 caise confiate
  • 1/2 broccoli
  • 2 linguri fulgi de migdale
Mod de preparare:
Tocati fructele uscate si puneti-le in sherry. Lasati cat mai mult timp pentru a se imbiba bine.
Dizolvati cubuletul de concentrat de legume in 180 ml apa fiarta si turnati peste cuscus.
Fierbeti broccoli si taiati bucatele mici.
Coaceti ardeiul, curatati de coaja si seminte si tocati cubulete mici.
Prajiti fulgii de migdale pana se rumenesc. Aveti grija sa nu-I ardeti pentru ca vor deveni amarui.
Turnati fructele imbibate cu sherry peste cuscus, adaugati putin ulei de masline, broccoli si ardeiul gras si decorati cu fulgi de migdale.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!