Site coolinaria.ro

Inima de fructe de padure si ciocolata alba


Inghetata pe bat se poate prepara si in casa, mult mai sanatos si pe gustul fiecaruia.

Inima de fructe de padure si ciocolata alba

Ingrediente:
  • Pentru 2 inimi:
  • 150 g fructe de padure congelate
  • 150 ml lapte
  • 80 g zahar
  • Pentru decorat:
  • 80 g ciocolata alba topita
  • alune macinate
Mod de preparare:
Dezghetati fructele de padure, pasati-le si apoi strecurati piureul optinut pentru a elimina semintele.
Adaugati laptele si zaharul si amestecati cu un mixer electric in continuare.
Va rezulta o crema semi lichida.
Turnati compozitia in forma de silicon pentru inghetata, introducand si un betisor de lemn, apoi lasati la congelator peste noapte.
Scoateti din forme si decorati cu ciocolata alba topita peste care presarati alunele macinate.

Foto: Silikomart


Pofta buna!