Site coolinaria.ro

Biscuiti (scone) cu crema de branza


Un aperitiv absolut delicios si cu un aspect demn de cei mai de seama invitati.

Biscuiti (scone) cu crema de branza

Ingrediente:
  • 220 g faina 00
  • 1 ou
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 2 lingurite de zahar
  • 120 g branza Emmental
  • 150 ml lapte
  • 40 g unt moale
  • ceapa verde, dupa gust
Mod de preparare:
Intr-un castron puneti faina, zaharul, praful de copt si branza Emmental rasa sau taiata cubulete, apoi amestecati.
Separat bateti oul; adaugati untul moale peste amestecul de faina, amestecati si apoi puneti si oul, omogenizand compozitia.
La sfarsit puneti ceapa verde taiata marunt si laptele putin cate putin (e posibil sa nu aveti nevoie de intreaga cantitate), pana obtineti o pasta foarte moale si nelipicioasa.
Umpleti formele de silicon semisferice si dati la cuptorul incalzit la 180°C pentru circa 20 minute.
Lasati sa se raceasca, apoi scoateti din forme si lipiti intre ele semisferele cu crema de branza amestecata cu ceapa verde tocata fin.

Foto: Silikomart


Pofta buna!