Site coolinaria.ro

Aperitiv cu ovaz si branza


Faina de ovaz folosit in aceasta reteta se poate obtine foarte usor acasa, maruntind fulgi de ovaz in robotul de bucatarie.

Aperitiv cu ovaz si branza

Ingrediente:
  • 90 g fulgi de ovaz
  • 90 g faina de ovaz
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de pudra de mustar
  • 60 g unt
  • 100 g branza cheddar
  • 125 ml apa calduta
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Amestecati bine fulgii de ovaz, faina, sarea si mustarul.
Adaugati untul topit.
Adaugati branza cheddar.
Adaugati apa si framantati pana cand devine un aluat moale.
Impartiti aluatul in 2 si intindeti pana formati doua foi cu grosimea de 5 cm.
Taiati fiecare foaie in triunghiuri.
Ungeti o tava si coaceti 20 min.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!