Stelute dulci in 3 culori: alb, rosu si verde, pentru un desert delicios si usor de facut, cu care sa impresionati invitatii.
1. Puneti gelatina la inmuiat in apa rece.
2. Zdrobiti capsunile si adaugati lamaie si zahar dupa gust.
3. Incalziti o parte din frisca fara sa o aduceti la punctul de fierbere.
4. Atunci cand gelatina s-a inmuiat, stoarceti-o si puneti-o in craticioara in care s-a incalzit frisca. Amestecati pana este perfect incorporate.
5. Adaugati frisca ramasa.
6. Turnati amestecul in 2 din formele de stea si puneti jumatate din restul compozitiei intr-o alta craticioara, peste care adaugati capsunile zdrobite. Omogenizati bine.
7. In cealalta craticioara adaugati fisticul maruntit si amestecati.
8. Turnati cele doua compozitii obtinute in restul de forme de stea si puneti la frigider pentru 4 ore.
9. Inainte de servire, rasturnati continutul formelor pe farfurie si decorati stelele rosii cu capsuni, pe cele albe cu bucatele si crema de ciocolata, iar pe cele verzi cu fistic.
Foto: Silikomart
Pofta buna!