Site coolinaria.ro

Gustari cu cacao


Un desert simplu si aspectuos, potrivit pentru orice ocazie.

Gustari cu cacao

Ingrediente:
  • 150 g faina de grau
  • 35 g unt
  • 6 linguri lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 pahar iaurt
  • 70 g zahar
  • vanilie
  • 3 linguri cacao
  • ciocolata taiata bucatele
  • zahar pudra pentru decorat
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele, in afara de lapte, pana obtineti o pasta omogena si cremoasa.
Impartiti in doua compozitia si adaugati intr-una cacao, diluand-o apoi cu 4 linguri de lapte.
Adaugati restul de 2 linguri de lapte in cealalta parte a compozitiei.
Turnati ambele compozitii, alternativ, in forma de silicon pentru sarlota si puneti la cuptorul incalzit la 180°C timp de 20 minute.
Scoateti din cupor si, dupa ce s-au racut, scoateti prajiturelele din forme si presarati cu zahar pudra inainte de servire.

Foto: Silikomart


Pofta buna!