Biscuitii de casa cu ciocolata si migdale sunt cu siguranta un desert apreciat.
Topiti 200 g ciocolata impreuna cu untul.
Intr-un castron, cerneti faina, adaugati ouale, zaharul, migdalele, esenta de vanilie si amestecul de ciocolata cu unt.
Amestecati bine si inainte de a se omogeniza, adaugati si ciocolata ramasa.
Pe o suprafata neteda, presarati putina faina si transferati aluatul, apoi taiati in 2.
Folositi o foaie de copt si intindeti aluatul pana are lungmea foii de copt si grosimea de 2 cm.
Puneti in tava impreuna cu foaia de copt si dati la cuptor 18-20 min.
Scoateti din cuptor si reduceti focul la 160 grade Celsius.
Lasati sa raceasca 20 min inainte sa taiati biscuitii.
Dupa ce i-ati taiat, asezati-i cu putin spatiu intre ei inapoi in tava si dati la cuptor inca 15 min.
Asezati pe un platou si presarati zahar pudra.
Foto: Flickr
Pofta buna!