Site coolinaria.ro

Supa de rosii greceasca


Puteti inlocui dovlecelul cu telina si cartofii cu paste micute.

Supa de rosii greceasca

Ingrediente:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • usturoi, dupa gust, tocat fin
  • 900 gr rosii, decojite si tocate (sau rosii la conserva)
  • 1 cartof mare, cubulete
  • 1 dovlecel, curatat si taiat cubulete
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 lingurita zahar
  • 1,8 litri supa de legume
  • patrunjel sau coriandru tocat
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si sotati ceapa cu usturoiul pana se inmoaie.
Adaugati rosiile, cartoful si dovlecelul, asezonati cu sare, piper si zahar si amestecati.
Adaugati supa de legume si lasati sa fiarba inabusit pana se gateste cartoful.
Serviti supa decorata cu patrunjel tocat sau coriandru.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!