Site coolinaria.ro

Biscuiti aromati de Craciun


Deserturile de Craciun facute in casa sunt de departe cele mai gustoase.
Incercati si acesti biscuiti cu miere, faina de orez si diverse mirodenii.

Biscuiti aromati de Craciun

Ingrediente:
  • 100 g faina 00
  • 150 g faina de orez
  • 80 g zahar
  • 50 g miere
  • 60 g unt rece
  • 2 oua
  • mirodenii (scortisoara, piper indonezian, ghimbir)
  • ciocolata alba topita pentru decorat
Mod de preparare:
Amestecati cele doua tipuri de faina cu zaharul, mirodeniile (dozate dupa gust) si cu mierea, adaugati untul rece taiat bucatele si lucrati compozitia cu varfurile degetelor pana obtineti o consistenta sfaramicioasa.
Adaugati ouale si amestecati bine.

Presati aluatul in forma din silicon pentru turta dulce si coaceti la 180°C pentru circa 15 minute.
Decorati biscuitii cu ciocolata alba topita pe baie de aburi, servindu-va de un instrument de spritat.

Foto: Silikomart


Pofta buna!