Biscuiti aromati de Craciun
Deserturile de Craciun facute in casa sunt de departe cele mai gustoase.
Incercati si acesti biscuiti cu miere, faina de orez si diverse mirodenii.
Ingrediente:
- 100 g faina 00
- 150 g faina de orez
- 80 g zahar
- 50 g miere
- 60 g unt rece
- 2 oua
- mirodenii (scortisoara, piper indonezian, ghimbir)
- ciocolata alba topita pentru decorat
Mod de preparare:
Amestecati cele doua tipuri de faina cu zaharul, mirodeniile (dozate dupa gust) si cu mierea, adaugati untul rece taiat bucatele si lucrati compozitia cu varfurile degetelor pana obtineti o consistenta sfaramicioasa.
Adaugati ouale si amestecati bine.
Presati aluatul in forma din silicon pentru turta dulce si coaceti la 180°C pentru circa 15 minute.
Decorati biscuitii cu ciocolata alba topita pe baie de aburi, servindu-va de un instrument de spritat.
Foto: Silikomart
Pofta buna!