Site coolinaria.ro

Salata de pastai cu migdale


O salata algeriana putin neobisnuita, care se serveste alaturi de peste, dar poate constitui si fel principal.

Salata de pastai cu migdale

Ingrediente:
  • 675 pastai verzi, curatate de capete
  • 3 linguri patrunjel, tocat fin
  • 150 ml maioneza
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 4 oua fierte tari, feliate subtire
  • 50 gr fulgi de migdale, prajiti pana devin aurii
  • masline negre, fara samburi
Mod de preparare:
Fierbeti pastaile in apa sarata cam 8-10 minute.
Scurgeti si lasati sa se raceasca.
Amestecati patrunjelul, maioneza si chimenul intr-un bol mic.
Adaugati pastaile si amestecati usor.
Asezonati dupa gust cu sare si piper.
Asezati amestecul in mijlocul unei farfurii intinse.
Aranjati feliile de oua de jur imprejur si presarati cu fulgii de migdale si maslinele feliate.
Serviti imediat.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!