O reteta delicioasa cu piept de pui, condimentat din belsug pentru un plus de savoare.
Ingcingeti intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre tare, 2 linguri de ulei de masline.
Puneti faina intr-o farfurie intinsa, asezonati puiul cu sare, piper si boia, dupa care treceti bucatile de pui prin faina si puneti-le in tigaie.
Prajiti 5-6 minute pe fiecare parte.
Cand s-a facut puiul, scoateti-l din tigaie si acoperiti-l cu folie.
Mai puneti 2 linguri de ulei de masline in tigaie.
Adaugati ceapa, usturoiul si cimbrul, cu sare si piper dupa gust.
Lasati pe foc 4 minute, amestecand des.
Adaugati supa de pui, maslinele si rosiile.
Aduceti la fierbere 2-3 minute.
Adaugati puiul la loc in tigaie.
Puneti patrunjelul si busuiocul si amestecati.
Foto: Flickr
Pofta buna!