Site coolinaria.ro

Briose cu mazare si feta


Briose de primavara inedite, fara faina, ideale de servit ca aperitiv.
Cantitatile sunt date pentru 6 briose.

Briose cu mazare si feta

Ingrediente:
  • 2 fire ceapa verde, tocate
  • 200 gr mazare
  • 3 oua mari, batute
  • 75 gr branza feta, sfaramata
  • 2 linguri smantana
  • 1 mana frunze de menta proaspata, tocate
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • unt nesarat (pentru uns)
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Puneti toate ingredientele intr-un castron si mixati bine.
Ungeti o tava pentru briose cu putin unt, sau folositi forme din silicon pentru briose, care nu necesita ungere.
Turnati amestecul in formele de briose pana aproape de margine (lasati putin spatiu pentru ca vor creste).
Coaceti 15-20 minute, pana se umfla si devin aurii.
Serviti-le calde cu salata proaspata si bruschete.
Se pot pastra si la frigider si se servesc a doua zi ca gustare rece.

Foto: Flickr


Pofta buna!