O friptura delicioasa, gata in 30 de minute si intr-o combinatie care sigur va va incanta.
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius.
Amestecati boia cu jumatatea din cantitatea de sare si piper.
Tamponati bucatile de carne cu un prosop de hartie si presarati amestecul de condimente pe ambele parti.
Incingeti uleiul intr-o tava de cuptor (sau tigaie mare rezistenta la cuptor) la foc mediu spre tare.
Rumeniti cotletele pe ambele parti, aprox. 6 minute, si puneti-le deoparte.
Adaugati in tigaie mango, ceapa, ardei gras si sarea si piperul ramase.
Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aprox 5 minute.
Puneti bucatile de friptura peste amestecul de mango si dati la cuptor pana ce carnea nu mai este roz in mijloc, 8-10 minute.
Serviti pe pat de cuscus fiert si presarati patrunjel tocat.
Foto: Flickr
Pofta buna!