Mini briose Pina Colada
Surprizele pe care le ascund briosele sunt cea mai mare desfatare.
Gatiti mici briose cu cocos si ananas si dati-le o aroma deosebita de cocktail.
Ingrediente:
- Pentru 24-36 mini-briose:
- 125 gr faina
- 70 gr fulgi de ovaz
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare
- 60 gr unt moale
- 100 gr zahar
- 1 ou
- 230 gr smantana degresata
- 1 lingurita rom (sau esenta de rom)
- 230 gr ananas, bucatele mici, bine scurs
- 50 gr fulgi de cocos
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Preparati aluatul astfel:
Amestecati fulgii de ovaz, faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron suficient de mare.
In alt castron, bateti restul ingredientelor (umede).
Incorporati amestecul de ingrediente uscate in cele umede.
Amestecati bine.
Turnati aluatul intr-o tava de mini-briose unsa in prealabil, sau folositi forme de silicon, care nu necesita ungere.
Coaceti 18-23 minute.
Lasati briosele sa se raceasca de tot pe un gratar.
Foto: Flickr
Pofta buna!