Serviti aceasta tarta la cina, alaturi de salata preferata si un pahar de vin alb sec.
Poate fi portionata si ca aperitiv.
Puneti feliile de rosii intre cateva proasoape de hartie si lasati-le sa se usuce, minim 30 de minute. Altfel, tarta va fi mult prea zemoasa.
Preincalziti cuptorul la 200 grade si tapetati o tava cu hartie de copt.
Puneti aluatul in tava si gauriti-l din loc in loc cu furculita, ca sa nu se umfle la copt.
Intindeti pe aluat un strat subtire de maioneza.
Amestecati intr-un castronel branza cheddar si mozzarella si presarati uniform pe aluat.
Distribuiti in mod egal feliile de rosii asezonate cu sare si piper.
Radeti parmezan deasupra si apoi presarati si busuioc.
Coaceti tarta 15-20 minute sau pana se rumeneste.
Lasati sa se raceasca 5 minute pe un gratar inainte de a felia.
Serviti tarta calda.
Foto: Flickr
Pofta buna!